Ik heb in de loop der jaren een aantal van de meest cruciale kwaliteiten ontdekt die je in een pokercoach moet zoeken.

Mijn achtergrond als klassiek geschoolde wiskundeleraar, gecombineerd met mijn expertise als pokercoach, maakt mij ideaal voorbereid om lezers bij te staan die op zoek zijn naar iemand die hen door hun pokeropleiding kan loodsen.

Hier is een lijst van vijf kenmerken die ik als klassiek geschoolde leraar zoek in een pokercoach. Heb je recente ervaring met je games?

Ik begon mijn onderwijscarrière in een middelbare school setting.

Dagelijks werd ik volledig in beslag genomen door het rekenen op de middelbare school. Daardoor kon ik het merendeel van de inhoudelijke vragen van mijn leerlingen beantwoorden.

Hoewel ik uitblonk in rekenen op de lagere school, was ik van jongs af aan niet veel met de inhoud in aanraking gekomen. Omdat het niet is waar ik mijn dagelijkse ervaring heb opgedaan, zou ik niet geschikt zijn geweest om op dat niveau les te geven.

Ik begrijp bijvoorbeeld welke getallen even en welke oneven zijn, maar aan een leerling van de lagere school uitleggen waarom even getallen even zijn, zou moeilijker zijn dan aan een leerling van de middelbare school uitleggen waarom priemgetallen priem zijn.

Het laatste daarentegen was iets waarmee ik al vertrouwd was, namelijk het coachen volgens hetzelfde principe. In het verleden heb ik fantastische trainers gehad die me echt hielpen te begrijpen hoe ik poker moest spelen.

Er waren echter momenten dat we over elkaar heen praatten omdat hun dagelijkse ervaring afkomstig was van games met grotere inzetten dan de mijne.

Zij konden mij fantastisch pokeradvies geven en mij vertellen hoe mijn fouten ertoe zouden leiden dat ik uitgebuit zou worden als ik ooit een hogere inzet zou krijgen. Toch wisten ze niet hoe ze effectief gebruik konden maken van de fouten van huidige spelers met lagere inzetten, omdat ze die niet dagelijks zien.

Zoek een coach die momenteel het meeste geld wint in je wedstrijden als je het meeste geld wilt winnen.

Mathematisch bewijzen van stellingen

  • Als voormalig wiskundeleraar is het makkelijk te zien waarom ik deze kwaliteit in een pokercoach zou waarderen.
  • Zelfs als u geen wiskundeleraar bent, durf ik te wedden dat u, net als ik, eigenwijs en koppig bent.
  • Ik geloof alleen in plays waarvan een coach zegt dat ze correct zijn, nadat ik ze een heleboel keren heb geprobeerd en aan mezelf heb laten zien dat het veld levensvatbaar is met de statistieken.
  • Dit heeft niet alleen de potentie om lang te duren, maar het biedt ook een vruchtbare bodem voor mij om fouten te maken.
  • Een coach die zijn aanbevelingen wetenschappelijk kan verifiëren met behulp van een poker equity calculator kan mij tijd besparen tijdens het inkoopproces.
  • Andere begrippen, zoals de grootste Omaha beginhanden of de waarde van GTO in poker, zijn vergelijkbaar.
  • Een coach die zijn beweringen niet kan staven met bewijzen of berekeningen, loopt het risico gevaarlijk te worden als de omstandigheden waaronder hij zijn intuïtie kreeg, veranderen.

Is geïnteresseerd in uw succes

Ik sloot me aan bij veel video poker teaching sites toen ik voor het eerst begon te pokeren. Ik zat daar te kijken naar slimme professoren die concepten op hoog niveau bespraken die nooit bij me leken te blijven hangen. Alles begon op zijn plaats te vallen totdat ik me aansloot bij de Tournament Poker Edge trainingssite.

In tegenstelling tot vroeger, ontwikkelde ik echte vrienden met deze jongens en wist ik dat ze me steunden, zelfs als ik simpele herinneringen nodig had zoals check-in poker.

Ik viel vaak in slaap terwijl ik luisterde naar een anonieme stem die maar door bleef zeuren over evenwichtige ranges. Later, toen dezelfde inhoud kwam door de stem van een vriend, iemand waarvan ik wist dat hij emotioneel betrokken was bij mijn succes, was ik in staat om het sneller te absorberen.

Zoek een coach die teleurgesteld in je zal zijn als je niet alles geeft en die je niet als gratis pokergeld beschouwt. Nadat ik zo’n relatie had opgebouwd met een aantal van mijn leerlingen als wiskundeleraar, kon ik bijna wonderen aanschouwen.